سفارش تبلیغ
صبا ویژن

lilimac

صفحه خانگی پارسی یار درباره

یه پرستار خوب چه ویژگی هایی داره؟

    نظر

از جمله کار هایی که به نظر خیلی از مردم جزو سخترین کار های روی زمین حساب می شه پرستاری هست . توی شغل پرستاری شما با بیمار هایی که ممکن هست توی بدترین شرایطشون باشن رو به رو هستین . و به عنوان یه پرستار موظف هستید که از این بیمار ها مراقبت کنین . برای اینکه توی کاری که انجام می دید خودتون از لحاظ روحی و روانی آسیب نبینید و بتونین کارتون رو به بهترین نحو انجام بدین باید چند تا نکته ی مهم رو بدونید و به اون ها عمل کنین . برای اینکه از این نکات مطلع بشید بهتره ادامه ی این مطلب رو بخونید .

 

1- درک کنید و توانایی مهربان بودن رو تقویت کنید

یه پرستار خوب چه ویژگی هایی داره؟

مهربان باشید

 

یکی از مشاغل اصلی پرستار مراقبت مستقیم از بیماران هست . شما احتمالا بیماران رو تو بدترین شرایط می بینینشون . پرستار ها باید این رو در نظر بگیرن که بیمار ها هم انسان هستن و تحت تاثیر رفتار بقیه ی افراد قرار دارن و ممکن هست احساس ترس و وحشت و عصبانیت و ناراحتی و درد داشته باشن . این درک نیاز به توانایی مهربان بودن و دلسوزی داره . خودتون رو جای بیمار بذارید و احساسی رو که بیمار تو این لحظه دارند رو درک کنین.

– اغلب اوقات بیماران بیشتر با پرستاران در ارتباط هستن و ممکنه که احساس خشم و ناراحتی هاشون رو سره پرستاران خالی کنن. مهربان و دلسوز بودن به این معنی هست که احساسات و خشم خودتون رو سره بیمارا خالی نکنین. بیماران به خاطر بیماری و دردی که دارند و جراحاتی که روی بدنشان است معمولا لحظات راحتی ندارند ! بعضی از بیمار ها لازم دارن که احساسشون رو آزاد کنن و نشونش می دن و اینجوری استرس و ترسشون رو کمتر کنن. بهتره شما با اون ها مهربان رفتار کنین.

– پرستاران علاوه بر بیماران ، اغلب با خانواده و دوستان بیماران هم در ارتباط هستن. مهربان و دلسوز بودن به معنای توانایی رفتار خوب با بیماران و اطرافیان اوست و انجام دادن هر کاری که در توانایی شماست.

– شش گام زیر می تونه برای تبدیل شدن به یه فردی که توانایی دلسوزی و مهربونی رو داره به شما کمک کنه :

گام اول : به حرف های بیماران گوش کنید بدون این که بخوایید قضاوت کنین و یا اینکه بخوایید فوری جواب بدید. سعی کنین نیاز ها ، خواسته ها و احساسات افراد رو درک کنین و از این طریق بتونین به بقیه ی افراد کمک کنین.

گام دوم : به بیماران و افرادی که با شما حرف میزنن بر اساس احساسی که دارند حرف بزنین نه با کلمه هایی که به شما میگن. برای مثال ، کلماتی که حاکی از عصبانیت هستند می تونه نشون دهنده ی احساس ترس و عصبانی بودن اون بیمار هست .

گام سوم : مطمئن شوید که کسی رو دارید که با دلسوزی با شما رفتار می کنه. این به این معنی هست که شما هم کسی رو دارید که بیرون از محیط کاری به شما انرژی می ده و با دلسوزی با شما رفتار کنه. اگه شما میلیون ها مشکل داشته باشی که ذهنتون رو مشغول کرده باشه باید مطمئن باشین که کسی رو دارید که دلسوز شما باشه وگرنه نمی تونین دلسوز دیگران باشین.

گام چهارم : در مورد همه ی افراد فک کنین نه فقط فردی رو که در اون لحظه دارید ازش مراقبت می کنین . شما همه ی افراد رو تو بدترین حالتشون دارید می بینید اما این واقعا اون چیزی نیست که اون ها هستن . به یاد داشته باشید که چیز هایی فراتر از اون چه که میبینید وجود دارن .

گام پنجم : در مورد زمانی که شما در وضعیت مشابه بودید فکر کنید. شما ممکن هست که قبلا تو چنین شرایطی قرار گرفته باشید پس می تونید از تجربیات قبلیتون استفاده کنین و یا حتی می تونین خودتون رو در چنین موقعیتی تصور کنین. در این چنین موقعیتی در مورد همه ی احساساتی که دارید فکر کنین .

  گام ششم : توانایی این رو داشته باشین که بتونین خودتون رو ببخشید. در اصل برای خودتون هم دلسوز باشید و این رو بدونید که شما دلتون نمی خواد کارتون رو اشتباه انجام بدید و یا خطایی از شما سر بزنه. شما انسان هستید و انسان هم جایز الخطا و طبیعی هست که دچار اشتباه بشید. پس خودتون رو سرزنش نکنین و خودتون رو ببخشید.

 

2- احساساتتون رو ثابت نگه دارید

یه پرستار خوب چه ویژگی هایی داره؟

احساسات خودتون رو کنترل کنین

 

وقتی به عنوان یک پرستار شناخته می شین ممکن هست مردم رو تو بدترین حالت ممکن ببینینشون. ممکن هست از افرادی مراقبت کنید که در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ هستند. یا ممکن هست از بیمارانی مراقبت کنید که درد زیادی را تحمل می کنند. یا ممکن هست این افراد شامل بیمارانی باشد که با بیماری های کشنده دست و پنجه نرم می کنند. به طور کلی ممکن هست کار کردن در اطراف این بیماران بر روی احساسات شما تاثیر زیادی بگذاره و باعث درد و ناراحتی شما بشه. شما نباید این اجازه را به اطرافیان بدهید که به شما تاثیر بذارن بهتره احساسات خودتون رو کنترل کنین و اجازه ندید که احساساتتان به شما غلبه کنه و باعث کم شدن سرعت عملتان بشه.

– اینکه می گیم احساساتتون رو کنترل کنین به این معنی نیست که همیشه با همه ی افراد سرد برخورد کنین. بلکه به این معنی هست که زمان های دیگری وجود دارد که می توانید در آن ها از احساساتتان دستور بگیرین. سعی کنید ورزش کنین، زمانی رو با دوستاتون بگذرونید ، یوگا و کتاب خوانی و سرگرمی های دیگه هم برای رهایی از ناراحتی های سره کار توصیه می شه.

– ثبات احساسی به معنای داشتن یه شخصیت یخ و سرد نیست که باعث بشه شما به کسی توجه نکنین . شما برای مراقبت از بیماران نیاز دارید که بتونید با شفقت و مهربانی اون ها رو توی پروسه ی بهبودی شون همراهی کنین .

– داشتن توانایی برای ثبات احساسات ممکن هست به این معنا هم باشه که شما برای انجام دادن کاره خاصی بتونین احساسات و عواطفتون رو کنترل کنین . یک راه خوب برای ایجاد احساسات پایدار و کنترل بهتر خلق و خوی در شما ، متمرکز کردن ذهنتون برای انجام یک کار خاصی هست. به این معنی که در حال حاضر بتونید کار رو بدون فکر کردن به گذشته، آینده و یا هر چیزه دیگری بتونید به راحتی انجام بدید.

منبع:nojavanshad